V úterý 20. 2. proběhla v naší školní jídelně akce „Fajne školní bistro“, kdy pod vedením mentora Michala Adama měly kuchařky připravit chutný, moderní, bezmasý pokrm. Obědové menu zahrnovalo krém z červené čočky, hlavní chod sestával z pečené mrkve, koriandru, kari, kuskusu, čerstvého sýru a na závěr nechyběla ani sladká tečka v podobě jablkového dezertu s tvarohem a drobenkou. Na akci dohlížely mentorky projektu Mgr. Michaela Remešová a PhDr. Dagmar Kovářů a ke zdárnému výsledku přispěli i partneři projektu – studenti oboru kuchař ze Střední školy společného stravování v Ostravě-Hrabůvce. Velký dík patří vedoucí školní jídelny Kateřině Glovině, která celou akci iniciovala a která pravidelně pořádá pro žáky školy workshopy na téma zdravý jídelníček.